Zelf uw bardienst plannen kan tot 13 augustus a.s.

26-07-2017 19:05

Beste leden,

De planning voor augustus en september staat open. U kunt zich daarvoor inplannen tot 13 augustus a.s.

Er zal in augustus en september een aantal activiteiten plaatsvinden. Vanaf 21 augustus t/m 3 september vinden de tennisclubkampioenschappen dubbel plaats en op zaterdag 2 september is de bekerwedstrijd Austerlitz 1 tegen Patria 1. Vindt u het leuk om tijdens deze activiteiten bardienst te draaien, plan u dan nu in via de website van SV Austerlitz (www.svausterlitz.nl – inlogscherm aan de rechterkant van de site). Probeert u aub NIET in te loggen via www.barboek.nl, maar alleen via de website van SV Austerlitz. 

Bent u uw wachtwoord vergeten of is deze niet goed ingevuld? U komt dan automatisch op de website van barboek.nl. Daar kunt u bovenin klikken op ‘’wachtwoord vergeten’’. Er verschijnt vervolgens een scherm waarin u een drietal gegevens moet invullen:
Bondsnummer: vul hier uw bondsnummer in.
E-mailadres: vul hier het e-mailadres in waarop u ook de mailtjes krijgt van de barplanning
Verenigingsnummer: vul hier ALTIJD in: 126

In het rooster staat een aantal diensten op zaterdag ingevuld onder voorbehoud. Helaas weten wij op dit moment het schema van de KNVB nog niet. Indien deze dienst(en) toch geen doorgang vinden wordt u tijdig op de hoogte gebracht door de kantinecommissie en kunt u opnieuw uw bardienst plannen.

Heeft u nog niet eerder ingelogd in het barboek dan is uw wachtwoord: uw postcode aan elkaar met hoofdletters.

Let op: Deze e-mail wordt naar alle bardienstplichtige leden verstuurd. Heb je al voldaan aan je bardienstplicht dan kun je bovenstaande mail als niet verzonden beschouwen.

Heeft u toch nog vragen/opmerkingen, neem dan contact op met de kantinecommissie via barplanning@svausterlitz.nl

Met vriendelijke groet,
De Barplanning