Wordt lid van de Rabobank en steun SVA met uw stem.

12-09-2014 15:21

Wordt voor 1 oktober lid van de Rabobank en stem op de sv Austerlitz dat, levert ons geld op!

De Rabobank Utrechtse Heuvelrug organiseert elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne en stelt voor dit jaar € 100.000,- ter beschikking met een maximum van € 5000,- per club.

Vorig jaar leverde één stem een bedrag van € 20,- op. Wij hebben toen als Sv Austerlitz niet actief meegedaan en toch ontvingen wij € 500,-. Een reden te meer om dit jaar actief mee te doen!

De Clubkas campagne is alleen gericht op individuele personen die klant zijn van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug en minimaal 18 jaar oud zijn. Naast het feit dat je een rekening bij de Rabobank hebt moet je ook lid zijn/worden van de coöperatie (want dat is de Rabobank).

 

Als je lid bent van de Rabobank ontvang je via de beveiligde omgeving in het najaar een digitale stemcode. Met deze code kun je tussen 15 t/m 31 oktober stemmen. Per persoon mag je maximaal 5 stemmen uitbrengen op clubs die in het overzicht van de Rabobank zijn opgenomen. Van de 5 stemmen mag je maximaal 2 stemmen op één club uitbrengen. Interessant is dat alle leden van één gezin (boven de 18 jaar) kunnen stemmen als ze een relatie onderhouden met de Rabobank. Bij een zogenaamde en/of rekening kunnen dus beide partners 5 stemmen uitbrengen.

Ben je nog geen lid maar wel klant, meldt je dan voor 1 oktober aan als lid. Je doet dit via de beveiligde omgeving van het Rabobank Internetbankieren. Aanmelden als lid kan via ‘mijn gegevens’. Wij zullen de bijdrage van de Rabobank gebruiken om de kinderen van Austerlitz in juni een onvergetelijke sportdag te geven.

Vraag ook familie en vrienden die geen lid van onze vereniging zijn om op Sv Austerlitz te stemmen!