U kunt zich weer inschrijven voor de bardiensten!

03-12-2016 13:05

Vanaf heden is het weer mogelijk om zelf uw bardiensten in te plannen voor de maanden die op dit moment open staan in het barboek, u kunt u ook al inplannen voor het Open Toernooi dat in juni weer zal plaatsvinden. Mocht u toch voorkeur hebben om later in 2017 bardienst te willen draaien dan kunt u dat mailen naar barplanning@svausterlitz.nl zodat wij dit voor u kunnen noteren en dat u niet ingepland zal worden voor de eerste periode.

Inplannen gaat heel makkelijk via de website van SV Austerlitz (www.svausterlitz.nl – inlogscherm aan de rechterkant van de site). Probeert u aub NIET in te loggen via www.barboek.nl, maar alleen via de website van SV Austerlitz.

Bent u uw wachtwoord vergeten of is deze niet goed ingevuld? U komt dan automatisch op de website van barboek.nl. Daar kunt u bovenin klikken op ‘’wachtwoord vergeten’’. Er verschijnt vervolgens een scherm waarin u een drietal gegevens moet invullen:

Bondsnummer: vul hier uw bondsnummer in
E-mailadres: vul hier het e-mailadres in waarop u ook de mailtjes krijgt van de barplanning
Verenigingsnummer: vul hier ALTIJD in: 126

In het rooster staan onder voorbehoud een aantal diensten op zaterdag en zondag ingevuld. Helaas weten wij op dit moment het schema van zowel de KNVB als de KNLTB nog niet. Ook het inplannen voor deze diensten is dus onder voorbehoud. Indien deze dienst(en) toch geen doorgang vinden wordt u tijdig op de hoogte gebracht door de kantinecommissie.

Zelf inplannen kan tot en met dinsdag 27 december. Lege plekken zullen vanaf 27 december automatisch worden gevuld met leden die zich niet hebben ingepland.

U heeft het misschien al gelezen in de nieuwsbrief van 14 november dat er een aantal punten besproken zijn tijdens de Algemene Leden Vergadering die betrekking hebben op de bardiensten.

Het afkopen van een bardienst zal m.i.v. 1 januari 2017 worden verhoogd naar € 50,00 per dienst ofwel € 100,00 per jaar op basis van 2 bardiensten. Wilt u uw bardiensten afkopen dan kunt u dat mailen naar: mailnaar@svausterlitz.nl

De boete voor het niet komen opdagen voor een bardienst zonder opgaaf van redenen en zonder voor vervanging te hebben gezorgd, is verhoogd naar € 75,00 per bardienst.

Ook dit jaar zijn er een aantal nieuwe leden bijgekomen, u kunt inloggen met het ledennummer dat op uw pasje staat vermeld, uw wachtwoord is uw postcode aan elkaar met hoofdletters, mocht het niet lukken laat het ons even weten dan kunnen wij u daar bij helpen.

Heeft u toch nog vragen/opmerkingen, neem dan contact op met de kantinecommissie via barplanning@svausterlitz.nl

Met vriendelijke groet,
De Barplanning