Stem op SV Austerlitz bij de Rabo Clubkas Campagne

27-09-2017 10:32

Net als voorgaande jaren doet SV Austerlitz weer mee met de Rabo Clubkas Campagne. Dit jaar verdeelt de Rabobank Rijn en Heuvelrug €100.000,- onder de deelnemende verenigingen. Met uw rabo-rekening kunt u SV Austerlitz steunen

Alleen mensen die een rekening hebben bij de Rabobank en lid zijn van de Rabobank Rijn en Heuvelrug kunnen hun stem uitbrengen. Heeft u wel een rabo-rekening, maar bent u nog geen lid van de bank? Meldt u zich dan vóór 20 oktober gratis aan via DEZE LINK. Er wordt u vervolgens gevraagd om een aantal gegevens in te vullen. Na aanmelding ontvangt u tevens een bevestiging van uw lidmaatschap per mail.


Vanaf 25 oktober krijgt u de stemcode per mail toegezonden. U heeft dan tot 5 november om uw stem uit te brengen. Ieder lid mag 5x stemmen waarvan 2x op één vereniging. U houdt dus nog drie stemmen over om een andere vereniging (uit Austerlitz) te steunen.

 
Als u geen rekening bij de Rabobank heeft kunt u helaas niet stemmen, maar dat betekent niet dat u onze vereniging niet kunt helpen. Om te stemmen op SV Austerlitz hoef je namelijk geen lid te zijn van onze vereniging. Geef deze flyer dus gerust door aan familie, vrienden of collega’s en vraag of ze onze vereniging willen steunen!

Op 14 november wordt door de Rabobank bekend gemaakt hoe hoog het bedrag is dat door fans van SV Austerlitz bij elkaar is gestemd.

Namens SV Austerlitz alvast hartelijk 
dank voor uw steun!

MELD U DIRECT AAN ALS LID VAN DE RABOBANK RIJN EN HEUVELRUG