Samenwerkingsovereenkomst schoolactieve vereniging Sportimpuls BV en SV Austerlitz

05-02-2019 20:29

Door de komst van de noodgebouwen school op ons sportterrein, zullen er veel ouders op en naar ons sportterrein komen om hun kinderen naar school te brengen. De insteek van deze samenwerking is voor de SV Austerlitz om zoveel mogelijk kinderen structureel te laten sporten.

Sportimpuls bv legt de uitvoering en coördinatie van het projekt neer bij Sportief Zeist.In een periode tot 31 augustus zal de SV Austerlitz een tijdsinvestering doen van 30 uur, waarvan de vereniging 15 uur krijgt vergoed. De SV Austerlitz zal voor voetbal en tennis een aantal clinics gaan verzorgen en tevens zal er gekeken gaan worden of er i.s.m. de school ook tijdens schooluren gesport kan gaan worden.

Binnen dit projekt is er door de voetbal (Erik Roelofs) en tennis (Bram Grosman) input gegeven voor het Sjorsboekje, waarin de SV Austerlitz hun aanbod kwijt konden. Het Sjorsboekje zal één dezer dagen aan de schoolkinderen in de Gemeente Zeist worden uitgedeeld en waarna men zich kan inschrijven voor welke sport en/of vereniging.