Nieuwsbrief van het OMNI-bestuur

05-04-2018 16:47

Beste leden,

 

Het voorjaar dient zich aan. Dat zien we in de natuur. De krokussen bloeien en struiken en bomen gaan uitlopen. Ook aan de mensen is te merken dat ze actiever worden.

Dit geldt blijkbaar ook voor mensen met minder goede bedoelingen. Afgelopen weekend is er met grof geweld ingebroken in onze kantine. Deuren zijn vernield en de kassa is “gesloopt”. En dit terwijl er niets te halen viel. Wel heel veel schade door een totaal zinloze actie. Mocht iemand de afgelopen nacht van vrijdag (goede vrijdag) op zaterdag iets gezien of gehoord hebben rond 03.00 uur laat het ons dan weten. Mogelijk helpt het om de daders op te sporen.

Ook wat minder goed nieuws is dat de subsidieaanvraag die wij hebben gedaan bij de gemeente voor het verduurzamen van de kleedkamers helaas is afgewezen. Wij zijn nu op zoek naar eventuele andere mogelijkheden van subsidie en gaan dit de komende periode onderzoeken.

Wel goed nieuws is dat de nieuwe overkapping staat. We zijn er erg blij mee. Mede omdat de kosten hiervan grotendeels door de verzekering zijn vergoed. Mede dankzij de bemoeienis van Frans van den Houten hebben we zelfs nog een extra scherm aan de zijkant gekregen en is de leverancier sponsor geworden van onze SV.

We willen nog wel wijzen op de regel die er geldt wat betreft het roken onder de overkapping. Dit is niet toegestaan en we zullen dit middels stickers (nog) duidelijker maken. Tevens het verzoek om de peuken in de daarvoor bestemde asbakken te deponeren en niet op de grond.

We zijn de afgelopen tijd op ons verzoek in gesprek geweest met de gemeente over de plaatsing van de tijdelijke school. Wij kregen via diverse onofficiële kanalen te horen wat er ging gebeuren maar van de gemeente zelf vernamen wij niets. Wij hebben daar ons ongenoegen over uitgesproken. Inmiddels heeft de gemeente excuses aangeboden voor de gang van zaken en horen wij op zeer korte termijn hoe e.e.a. zal gaan verlopen. Zodra er meer bekend is zullen wij u verder informeren.

Heeft u 7 juli a.s.al in uw agenda genoteerd? Wij zijn die dag gastheer voor de Zeskamp die dan gehouden wordt. Meer nieuws hierover in een later stadium.

Vanuit de sectie tennis de mededeling dat de nieuwe pasjes (indien men betaald heeft ) in het clubhuis klaar liggen en dus afgehaald kunnen worden. (Door omstandigheden even via dit medium, normaal zal dit vanuit de sectie worden gecommuniceerd).

Rest ons ieder een veel plezier toe te wensen met zijn of haar sportactiviteit(en).

Het is en blijft leuk bij SV Austerlitz als we het samen doen!

 

Namens het OMNI-bestuur.