Nieuwsbrief van het OMNI-bestuur 5

25-06-2016 21:01We naderen zo langzamerhand het einde van het seizoen wat betreft de sportactiviteiten van SV Austerlitz. Sportief gezien had het nog mooier kunnen zijn als Nederland mee had gedaan op het EK maar helaas….

De voetbalcompetitie en ook de voorjaarscompetitie tennis is inmiddels geëindigd. De klaverjas en darts zijn op zomerreces en wat nog rest is bij de tennis het het finaleweekeinde van het Austerlitz open toernooi.

Vanuit het bestuur hebben wij momenteel weinig nieuws te melden, Austerlitz digitaal (AUDI) krijgt inmiddels handen en voeten, de diverse besturen zijn inmiddels begonnen met de voorbereiding van de jaarverslagen en begrotingen voor het nieuwe jaar. Het bestuur heeft uiteraard ook vakantie maar zal toch in de vakantie periode nog een keer vergaderen en wel op 1 augustus. Mocht u zaken willen melden dan graag naar het bekende mailadres.

We hebben nog wel een belangrijke activiteit op de planning staan nl. een grote schoonmaakbeurt van onze kantine en wel 9 juli om 11:0 uur. We zouden het prettig vinden als u een handje wilt helpen en aanmelden kan via het bekende mailadres mailnaar@svausterlitz.nl.

Namens het bestuur een mooie zomer en een hele fijne vakantie gewenst!