Nieuwsbrief 6

08-09-2016 12:57

De vakantieperiode is voor de meesten van ons helaas weer voorbij. De zomer nadert zijn einde hoewel we momenteel nog volop kunnen genieten van het prachtige weer.

Ook de meeste sportactiviteiten zijn weer begonnen met op donderdag de klaverjas, op vrijdag de darts onder leiding van een nieuw bestuur, de voetbalcompetitie onder leiding van een nieuwe trainer en de sectie tennis heeft vorige week de Clubkampioenschappen afgesloten. Binnenkort wordt gestart met de najaarscompetitie.

Voor het bestuur zijn het momenteel drukke tijden o.a. met het voorbereiden van de ALV (zie de aankondiging), begrotingen, plannen voor komend jaar enz.

Daarnaast zijn we praktisch rond met een nieuwe sponsorcommissie. We stellen deze op de komende ALV graag aan u voor, net als het nieuwe bestuur van de sectie darts.

We zullen ook afscheid nemen van een aantal bestuursleden. Één daarvan is Theo van Laar, voorzitter sectie tennis. We doen via deze weg een dringende oproep voor kandidaten voor deze vacature. U kunt zich aanmelden via mailnaar@svausterlitz.nl of via Theo zelf.

Daarnaast vraagt het bestuur graag uw aandacht voor het volgende. Het komt regelmatig voor dat er peuken op het terras liggen, op het voetbalveld en zelfs op de tennisbaan. Deze horen daar niet en we verzoeken de rokers om deze in de daarvoor bestemde asbakken te deponeren deze staan er niet voor niets.  

Daarnaast een verzoek, als u bijv. een volle prullenbak ziet, maak ‘m even leeg  en doe er een nieuwe zak in het is een kleine moeite. Het komt nu elke keer op dezelfde personen neer en dat heeft er helaas bijna toe geleid dat één van hen het bijltje er bij neerlegde. Laten we het samen doen, dan blijft het leuk!

Tot slot hieronder de aankondiging voor de ALV 2016.

Op woensdag 26 oktober a.s. wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden van onze OMNI vereniging. 
Net als vele omliggende verenigingen verkeert ook SV Austerlitz in zwaar weerals het gaat om teruglopende ledenaantallen en afnemende bereidwilligheid
van leden om wat tijd te steken in het reilen en zeilen van de vereniging. Uw aanwezigheid wordt daarom bijzonder op prijs gesteld.
Niet alleen om een stem te geven aan de leden van de vereniging maar ook als waardering naar het bestuur en alle commissieleden en vrijwilligers
die dagelijks voor u bezig zijn om de vereniging zo goed mogelijk te laten functioneren. 

Niet voor niets is onze leus: Het is en blijft leuk bij SV Austerlitz als we het samen doen! En daar hoort ook de ALV bij!! 
Wij zien u daarom graag op 26 oktober om 20:00 uur in de kantine van onze vereniging. 

Namens alle vrijwilligers, commissie- en bestuursleden 
Met vriendelijke groet, 
Het OMNI-bestuur"