Nieuwsbrief 3

01-03-2016 13:45

Om maar met de deur in huis te vallen graag even uw aandacht voor het volgende. Op veler verzoek hebben we indertijd besloten een buitentoilet te installeren zodat bij een gesloten kantine toch de mogelijkheid is om van het toilet gebruik te maken. Al eerder werd geconstateerd dat deze helaas ook op een andere manier wordt gebruikt en nu opnieuw, ik moet eigenlijk zeggen misbruikt (zie foto). Niet alleen vervelend voor mensen die gebruik willen maken van de toilet maar ook geeft dit extra kosten voor schoonmaak en zelf eventuele kosten voor schade die ontstaat.

Het bestuur heeft sterke vermoedens uit welke hoek dit komt en zal enerzijds zorgen dat er vaker controle is en anderzijds bij herhaling de kosten voor extra schoonmaak dan wel schade verhalen op de boosdoeners en desnoods aangifte doen van vernieling. Dit soort zaken wordt absoluut niet geaccepteerd.

Daarnaast kunnen wij u melden dat afgelopen week het contract is getekend met onze nieuwe voetbaltrainer Albert van Klooster. Zoals mogelijk bekend wordt de samenwerking met onze huidige trainer Sander ten Haaft per einde van het seizoen beëindigd.

Albert is 51 jaar en heeft ruime voetbalervaring. Zo speelde hij o.a. bij Utrecht en Dosc en als trainer was hij actief bij o.a. Fzo en SVMM Eversteijn. Wij wensen Albert heel veel succes toe het komende seizoen.

Verder kunnen wij u melden dat we het organisatie plaatje van SV Austerlitz redelijk ingevuld krijgen maar er zijn ook zeker nog vrijwilligers nodig op een aantal plekken (gewoon handjes voor diverse zaken en niet per definitie bestuurlijke functies), dus wilt u iets doen voor onze vereniging meld u aan dan via mailnaar@svausterlitz.nl .

Tot slot willen we u nog melden dat de eerstvolgende OMNI vergadering gepland staat voor 7 maart a.s. Zijn er naar uw mening belangrijke OMNI zaken die besproken moete worden meld dit dan ook via het bekende mailadres aan ons mailnaar@svausterlitz.nl

Namens het OMNI bestuur

Het resultaat van vuurwerk.... Het resultaat van ontploft vuurwerk....