Met je JUMBO boodschappen sparen voor SV Austerlitz

03-03-2017 12:41

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Dit kun je zien op de pagina’s van de verenigingen op deze site. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal. Hoe kan ik sparen voor mijn sportvereniging? Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels, kijk op deze pagina om te zien welke Jumbo’s er meedoen in jouw regio. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Iedere vereniging heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren? Hoe meer punten de vereniging van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

https://www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/

 

Voor iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je een actiepunt die je via de link hierboven kunt toekennen aan SV Austerlitz. Doe je mee??