Koersbal bij SV Austerlitz

09-01-2018 20:31

We zitten nog middenin de winter en kunnen daarom, qua weersomstandigheden, nog van alles verwachten. Vorige maand hebben we gezien de sneeuw, hevige regenval en storm, nauwelijks kunnen tennissen en ook de voetbal was in winterslaap. Daar hebben de secties klaverjas en darts toch weer een voordeel.... weer of geen weer, zij zitten/staan er warmpjes bij.

Doordat het koersbal in ’t Dorpshuis is opgeheven kunnen we, in bruikleen, gebruik maken van de koersbalmaterialen. Dit betreft een mat van ± 10 x 2 m,  2 x 4 koersballen, een vergaarstok en een Jack (witte kleine bal).

Dus kan er niet getennist worden, is er op het voetbalveld ook niets te beleven of wilt u zomaar eens een andere tak  van sport proberen, u mag gebruik maken van deze koersbalmaterialen. Deze staan tijdelijk in het hok van de geluidsapparatuur. U kunt, als u gaat spelen, de middelste rij tafels en stoelen opzij schuiven en de ontstane ruimte gebruiken om te koersballen

De regels van het koersballen kunt u vinden via deze link of op het internet. Ook zijn er op internet filmpjes te vinden met uitleg.