Jubileumfeest groot succes

11-07-2014 14:38

Op zaterdag 5 juli vierde de SV Austerlitz haar 80-jarig bestaan. Ondanks het (soms) slechte weer is deze dag een groot succes geworden.

Om 12:30 uur verzamelde de teams zich voor het jubileumtoernooi. Er hadden zich 9 teams aangemeld met in totaal 50 deelnemers. Na het openingswoord van Jan Snijders barstte de strijd los. De teams konden onderling strijden voor de titel "Beste omni sportteam" door de meeste overwinningen te behalen in voetbal, tennis, darts en klaverjas.

Sommige teams speelden geen klaverjas, terwijl anderen weer de keuze hadden gemaakt om niet te voetballen. Uiteindelijk heeft ieder team evenveel wedstrijden gespeeld en na 5 rondes stonden er 3 teams op 12 punten: The Oldcampers, De Pizzapuntjes en De Oranjeknallers.

Deze 3 teams moesten via een potje korfbal onderling gaan uitvechten wie het beste team was. Korfbal? Ja, dat is ook één van de sporten geweest bij de SV Austerlitz. Dat maakte de cirkel dus rond.

 

Nadat The Oldcampers alles gemist hadden, moesten De Pizzapuntjes en De Oranjeknallers uiteindelijk samen uitmaken wie de winnaars werden. Door de winnende bal van Olaf Prins gingen De Oranjeknallers er uiteindelijk met de eerste prijs vandoor. Niels Snijders, Patrick van Welderen, Elgar Pieters, Olaf Prins, Tim Prins en Marvin Steenbeek: gefeliciteerd met jullie eerste plaats!

 

Na deze spannende finale kon iedereen zich opmaken voor een spetterend optreden van onze huisband Pyramid. Door wederom een zeer goed optreden, met als uitsmijter "Viva Hollandia" was iedereen goed opgewarmd voor de wedstrijd Nederland - Costa Rica. Zoals iedereen weet was deze wedstrijd zeer spannend en iedereen zat dan ook op het puntje van de stoel. Tot uiteindelijk de beslissende penalty gestopt werd door Tim Krul en de hele zaal uit zijn dak ging.

 

Een schitterend einde van een schitterende dag. Er gaan al geruchten dat het omnitoernooi een jaarlijks terugkerend evenement wordt. We wachten af...

 

Foto's van deze dag zijn hier te vinden.

Via deze weg willen we nog wel alle mensen bedanken die voor en achter de schermen hebben bijgedragen aan het goed verlopen van deze dag.

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Jubileumfeest