Inschrijven bardienstplanning Q4 weer open!

04-09-2016 17:19
Vanaf vandaag is het weer mogelijk om zelf uw bardiensten in te plannen voor de maanden oktober, november en december. Inplannen gaat heel makkelijk via de website van SV Austerlitz (www.svausterlitz.nl – inlogscherm aan de rechterkant van de site). Probeert u aub NIET in te loggen via www.barboek.nl, maar alleen via de website van SV Austerlitz. 

Bent u uw wachtwoord vergeten of is deze niet goed ingevuld? U komt dan automatisch op de website van barboek.nl. Daar kunt u bovenin klikken op ‘’wachtwoord vergeten’’. Er verschijnt vervolgens een scherm waarin u een drietal gegevens moet invullen:

Bondsnummer: vul hier uw bondsnummer in (uw bondsnummer is 16485807 )
E-mailadres: vul hier het e-mailadres in waarop u ook de mailtjes krijgt van de barplanning Verenigingsnummer: vul hier ALTIJD in: 126 

In het rooster staan een aantal diensten op zaterdag en zondag ingevuld onder voorbehoud. Helaas weten wij op dit moment het schema van zowel de KNVB als de KNLTB nog niet. Ook het inplannen voor deze diensten is dus onder voorbehoud. Indien deze dienst(en) toch geen doorgang vinden wordt u tijdig op de hoogte gebracht door de kantinecommissie. 

Zelf inplannen kan tot en met vrijdag 23 september. Lege plekken zullen vanaf 23 september automatisch worden gevuld met leden die nog niet aan de bardienstverplichting voldaan hebben. 

Let op: Deze e-mail wordt naar alle bardienstplichtige leden verstuurd. Heb je al voldaan aan je bardienstplicht kun je bovenstaande mail als niet verzonden beschouwen.

Heeft u toch nog vragen/opmerkingen, neem dan contact op met de kantinecommissie via barplanning@svausterlitz.nl

Met vriendelijke groet,
De Barplanning