Inplannen bardiensten jan-feb-mrt 2016

02-12-2015 14:55

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw bardienst(en) voor het eerste kwartaal van 2016 in te plannen. Elk spelend lid van zowel de tennis als de voetbal van 18 jaar en ouder dient jaarlijks 2 bardiensten te draaien. Mocht je ervoor kiezen om niet zelf in te plannen zal het systeem automatisch jaarlijks 2 data voor je vastleggen.

Indien je niet in staat bent om een (zelf) geplande bardienst te draaien dien je zelf voor vervanging te zorgen. De kantinecommissie heeft geen lijst met reserves en dergelijke en zal e-mails met verhinderingen ook niet in behandeling nemen. Het niet op komen dagen bij een bardienst kost €35,- boete.

Ook is het mogelijk om de bardiensten voor 2016 af te kopen voor €50,- per jaar. Wilt u hier gebruik van maken stuurt u dan voor 1 januari 2016 een e-mail naar bardiensten@svausterlitz.nl. Leden die vorig jaar al hebben aangegeven hun bardiensten te willen afkopen ontvangen ook dit jaar automatisch een factuur het afkopen van de bardiensten voor 2016.

Het inplannen van de bardienst gaat eenvoudig via barboek.nl. Inloggen kan via het inlogscherm aan de rechterkant op de homepage van SV Austerlitz. Hier vindt u vanaf 27 december tevens ook de barplanning voor het eerste kwartaal van 2016. Zelf inplannen is mogelijk tot en met 21 december 2015.

De eerste keer dat u inlogt bij Barboek.nl doet u dit met uw bondsnummer en postcode. Let bij het invoeren van de postcode op de spatie tussen de 4 cijfers en de 2 letters, deze mag NIET vergeten worden anders herkent het systeem uw wachtwoord niet. 

Zodra u de eerste keer bent ingelogd komt u automatisch op een pagina die u vraagt uw e-mailadres te bevestigen en desgewenst aan te passen. Ook kunt u hier een eigen wachtwoord opgeven. Mocht het niet lukken om de eerste keer in te loggen checkt u dan:

Of u het juiste bondsnummer heeft ingevuld (voor tennisleden is deze te vinden op de tennispas, voor voetballeden klik HIER voor de lijst).

Of de juiste postcode bekent is bij de ledenadministratie van uw sectie. Mocht u onlangs verhuisd zijn kan het zijn dat u nog bekend staat onder uw oude postcode.
 

Als u ingelogd bent in barboek.nl en uw heeft uw e-mailadres en wachtwoord aangepast kunt u beginnen met het inplannen van uw bardiensten. Voor extra uitleg kunt hier de handleiding downloaden

Meer informatie over het inplannen van de bardiensten en een uitgebreide uitleg vindt u HIER