Barplanning Q4 open tot en met donderdag

22-09-2015 10:13

Alle leden van SV Austerlitz hebben nog tot en met donderdag om zichzelf in te plannen voor een bardienst in het vierde kwartaal. Vrijdag zullen de legen plekken worden opgevuld met leden die dit jaar nog geen 2 bardiensten hebben gedraaid.

Hieronder vindt u meer informatie omtrent het inplannen van uw bardienst(en)

Via Barboek.nl kunt u online uw bardiensten inplannen en zelfs voorkeuren en verhinderdata opgeven. Zo wordt u dus nooit meer verrast door een onverwachte bardienst. Net als in de oude systeem blijft het zo dat leden die zich niet zelf inplannen automatisch worden ingepland.

Waar het in het oude systeem niet nodig was om in te loggen is dat nu wel weer het geval. Inloggen in barboek.nl kan via de homepage van SV Austerlitz (www.svausterlitz.nl - inlogscherm aan de linkerkant) De eerste keer dat u inlogt bij Barboek.nl doet u dit met uw bondsnummer en postcode. Let bij het invoeren van de postcode op de spatie tussen de 4 cijfers en de 2 letters, deze mag NIET vergeten worden anders herkent het systeem uw wachtwoord niet. 

Zodra u de eerste keer bent ingelogd komt u automatisch op een pagina die u vraagt uw e-mailadres te bevestigen en desgewenst aan te passen. Ook kunt u hier een eigen wachtwoord opgeven. Mocht het niet lukken om de eerste keer in te loggen checkt u dan:

  • Of u het juiste bondsnummer heeft ingevuld (voor tennisleden is deze te vinden op de tennispas, voor voetballeden klik HIER voor de lijst).
  • Of de juiste postcode bekent is bij de ledenadministratie van uw sectie. Mocht u onlangs verhuisd zijn kan het zijn dat u nog bekend staat onder uw oude postcode.
     

Als u ingelogd bent in barboek.nl en uw heeft uw e-mailadres en wachtwoord aangepast kunt u beginnen met het inplannen van uw bardiensten. Voor extra uitleg kunt hier de handleiding downloaden. Personen die de bardiensten afgekocht hoeven zich vanzelfsprekend niet in te plannen

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met de barplancommissie via barplanning@svausterlitz.nl