BARDIENST PLANNING GEOPEND

09-06-2013 14:03

Beste Leden,
 
De barplanning is weer open voor de periode augustus-december. Tot 1 augustus kunt u inplannen. U plant in via de banner BARDIENSTPLANNING op deze site. Daar ziet u een link naar de barplanner.

Een paar zaken:
1- U dient per kalenderjaar 2x in te plannen. Als u in 2013 al 2 x ingepland bent geweest, dan bent u klaar. Heeft u tussen januari en juni 1 x ingepland, dan moet nu nog 1x inplannen. Heeft u tussen januari en juni 0 x een dienst gedraaid dan dient u 2x een dienst in te vullen. De laatste groep leden heeft inmiddels bericht gekregen.
2- Als u zichzelf niet inplant dan plannen wij u in na 1 augustus. Dus voorkom een datum die u niet schikt: PLAN UZELF IN.
3- Wilt u samen draaien met iemand? Dat kan op de zaterdagmiddag. Mail naar bardienstsvausterlitz@hotmail.com met wie u samen een dienst wil draaien en plan uzelf dan niet in. We gaan dan later met u overleggen op welke datum dit het beste zou schikken.
4- Wilt u geen bardienst draaien maar doet u liever een hand en spandienst. Mail dit naar hetzelfde e-mail adres en dan hoeft u zich niet in te plannen.
 
De barplanning.