Actie VRIJWILLIGERS het cement van Austerlitz

05-06-2013 18:52

Zoals je wellicht al gehoord of gezien hebt gaat onze vereniging enthousiast meer vrijwilligers werven onder het motto:
 

Vrijwilligers, het cement van de SV Austerlitz
 

Met onze bloeiende verenigingsactiviteiten in gedachte, streven wij naar meer vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker!
We hebben alle werkzaamheden geïnventariseerd en een aantal vacatures en gewenste uitbreidingen in kaart gebracht. Bij elkaar zijn ongeveer 40 extra vrijwilligers nodig.

Het gaat om werkzaamheden die plezierig zijn, die je samen met anderen uitvoert. Het zijn soms omvangrijke bestuurlijke taken, maar ook taken die goed te doen zijn én die soms maar eenmalig zijn.

Dus ook aan liefhebbers met weinig vrije tijd bieden wij een taak die zeker veel voldoening schenkt. Daarom gaan we al onze leden betrekken bij het initiatief om meer vrijwilligers te werven.


Iedereen heeft het druk, maar iets doen voor je vereniging hoort er bij! De vraag aan de leden is dan ook niet óf zij iets willen doen, maar wát zij willen doen! De sport in Nederland wordt gedragen door de eigen leden. Hoe breder dat draagvlak is, hoe gezonder de vereniging.

Wij zijn momenteel een vacaturegids aan het maken, waar alle functies waaraan behoefte is in komen te staan.

In de maand juni zullen wij zo veel mogelijk leden telefonisch benaderen. Vrijwilliger zijn bij de SV Austerlitz is altijd plezierig; SV Austerlitz is blij met haar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is er geen vereniging!

Jan Snijders                         06 53721755            snijders.orgadv@wxs.nl
Puck Steenhuizen                0343-491809           j.steenhuizen@ziggo.nl
Theo van Laar                      0343-491729           sstvanlaar@ziggo.nl