Bardiensten

Via Barboek.nl kunt u online uw bardiensten inplannen en zelfs voorkeuren en verhinderdata opgeven. Zo wordt u dus nooit meer verrast door een onverwachte bardienst. Net als in de oude systeem blijft het zo dat leden die zich niet zelf inplannen automatisch worden ingepland.

Waar het in het oude systeem niet nodig was om in te loggen is dat nu wel weer het geval. Inloggen in barboek.nl kan via de homepage van SV Austerlitz (www.svausterlitz.nl - inlogscherm aan de linkerkant) De eerste keer dat u inlogt bij Barboek.nl doet u dit met uw bondsnummer en postcode. Let bij het invoeren van de postcode er mag geen spatie tussen de 4 cijfers en de 2 letters, anders herkent het systeem uw wachtwoord niet. 

Zodra u de eerste keer bent ingelogd komt u automatisch op een pagina die u vraagt uw e-mailadres te bevestigen en desgewenst aan te passen. Ook kunt u hier een eigen wachtwoord opgeven. Mocht het niet lukken om de eerste keer in te loggen checkt u dan:

  • Of u het juiste bondsnummer heeft ingevuld (voor tennisleden is deze te vinden op de tennispas, voor voetballeden klik HIER voor de lijst).
  • Of de juiste postcode bekent is bij de ledenadministratie van uw sectie. Mocht u onlangs verhuisd zijn kan het zijn dat u nog bekend staat onder uw oude postcode.

Als u ingelogd bent in barboek.nl en uw heeft uw e-mailadres en wachtwoord aangepast kunt u beginnen met het inplannen van uw bardiensten. Voor extra uitleg kunt hier de handleiding downloaden. Personen die de bardiensten afgekocht hoeven zich vanzelfsprekend niet in te plannen

 


Ieder lid is verplicht jaarlijks 2 bardienst te draaien die hij of zij zelf in kan plannen via het online systeem. Per kwartaal komt er een nieuwe planning beschikbaar. Op deze manier kunnen we de bartijden zo goed mogelijk afstemmen op de geplande activiteiten.


Als u een bardienst wilt draaien tijdens een nog te plannen activiteit (zoals: open toernooi, clubkampioenschappen, Nieuwjaarsspektakel ed) dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar barplanning@svausterlitz.nl. Samen met u kijken we dan naar een geschikte dienst.


Leden kunnen er ook voor kiezen om de 2 bardiensten af te kopen. Dit kost € 100,- per jaar. Indien u uw bardiensten wilt afkopen kunt u dit kenbaar door een mail te sturen naar barplanning@svausterlitz.nl. U ontvangt dan z.s.m. een factuur van onze penningmeester. Let op: als u heeft aangegeven  bardiensten af te willen kopen dan wordt deze beslissing jaarlijks verlengd. Wilt u toch weer bardiesten draaien dan dient u dit zelf aan te geven.


Niet ingeplande diensten worden opgevuld met leden die geen reactie hebben gegeven en zich niet zelf hebben ingepland.


Verder blijven de voorwaarden gelijk als in het bardienstreglement. Beknopt komt dit neer op:

  • Ieder lid van 18 tot en met 74 is verplicht om twee bardiensten per kalenderjaar te draaien.
  • Als leden verzuimen zelf de bardiensten in te plannen worden zij ingepland door de kantinecommissie.
  • Mocht je (onverwachts) je bardienst niet kunnen draaien dan dien je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven aan de barplanning (barplanning@svausterlitz.nl).
  • Kom je niet opdagen bij de bardienst dan ontvang je een boete van EUR 75,- per keer/per bardienst.
  • De week voorafgaand aan de bardienst ontvangt u een herinneringsmail van de barcommissie.


Het complete Kantinereglement is hier te vinden

 

Voor meer informatie over de taken van de bardienst vind je hieronder in de instructie

Volledige instructie voor barmedewerkers.pdf (37,2 kB)
 

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met barcommissie via barplanning@svausterlitz.nl