Schoonmaak- en klusdag SV Austerlitz

11-05-2021 21:37

Op zaterdag 22 en/of 29 mei 2021 organiseren we weer een grote schoonmaak- en klusdag. Dit om klaar te zijn zodra de opening weer gerealiseerd mag worden. Daarom vragen wij jouw hulp! Help jij mee?

Het schoonmaken bestaat onder andere uit het grondig schoonmaken van de kleedkamers, grondige schoonmaak van de kantine en de keuken incl bar en het lappen van alle ramen. Ben jij bereid om de handen uit de mouwen te steken om de kantine weer fris te maken? Je bent van harte welkom!

Het klussen bestaat onder andere uit het schuren en schilderen van de dug-outs, het schilderen van de binnenkant van de kantine, het schilderen van de verbouwde kleedkamers, en wat er nog evt bij komt. Ben je (enigszins) handig met de boormachine of de kwast? Wees welkom en meld je aan zodat we voldoende middelen hebben om iedereen gezellig en lekker aan het werk te zetten! Heb je zelf de beschikking over schuurpapier en kwasten en je kan het missen, neem dit dan alsjeblieft mee.

Oproep aan alle SV Austerlitzers, ouders en andere belangstellenden
Heb je op zaterdag 22 en/of 29 mei 2021 tijd om schoon te maken of te klussen? Meld je dan aan onder aan dit bericht.

We starten om 10.00 uur en werken door tot 17.00 uur. Natuurlijk verzorgen we tussendoor een lunch. Ben je niet de hele dag beschikbaar, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de schoonmaak- en klusdag? Ook dan horen we heel graag van je. mailnaar@svausterlitz.nl

We houden ons uiteraard aan de voorgeschreven maatregelen die van kracht zijn, maar het park is groot en er kan voldoende gedaan worden.

www.svausterlitz-tennis.nl/ninja-forms/14hb7p